„Биг Брадър“ се изгаври брутално с Луна! Вижте какво обезщетение ще получи за мелето в къщата.. (Скандални СНИМКИ)

Луна

След като почти цял месец лази по нервите и на съквартирантите, и на зрители, Луна снощи бе принудително отстранена от „Биг Брадър“, но това не е единственото унижение, на което бе подложена.

Припомняме, че госпожата Президент заформи меле с останалите брадъри, а заради проявена физическа агресия си обра дрехите за 200 бона от президентския апартамент пет дни преди фанала на предаването. Тупаницата избухна, след като Динко счупи идиотските сини очила на Лунка, с които тя не се раздели почти през целия формата.

Преди да й посочи вратата Биг Брадър уведоми певицата, че ще я обезщети за строшения аксесоар с цената му, умножена по 10, като парите ще бъдат прихванати от хонорара на Вълев.

Сините цайси са популярни покрай Луна Лъвгуд – героина от филма „Хари Потър“, и се продават като парти аксесоари в официалния сайт на фантастичните романи на британската писателка Джоан Роулинг. Цената им е 19.95 долара, видя ПИК. Но из мрежата могат да се намерят и добри китайски имитации за по 10-12 долара.

В най-добрия случай за унижението, че ще остане в историята на „Биг Брадър“ като един от малкото принудително отстранени участници, Луна ще трябва да се задоволи със 199 долара.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.