Егати, и цялото МВР ли е на Пеевски!? Защо слепотата мъчи и Прокуратурата, и парламента, пита партиен лидер

7 Dni Sofia03.12.2017
Пеевски

Името на „Булгартабак“ присъства в доклада на турските служби за борба с организираната престъпност. Защо обаче вътрешният министър Валентин Радев твърди, че такова нещо няма в студиото на „Хайд Парк“ коментира лидерът на „Да, България!“ Христо Иванов.

„Вътрешното министерство не вижда, очевидно – с години , и то абсолютно целенасочено. Проблемът е не, че не вижда една дума в доклада. А че не вижда един контрабанден канал, за който се говори от страшно много време, една схема корупционна, която започва най-малко с приватизацията на „Булгартабак“, минава през неотговорените въпроси за собствеността на дружеството“, през неотговорените въпроси кой покровителства контрабандната схема. Тази слепота не се отнася само до Вътрешното министерство. Отнася се и до Прокуратурата, до парламента.

Това е любима тактика – подменяне на въпроса- има ли такъв доклад, няма ли, дайте да дойде по официални канали. Прокуратурата, която съща като като МВР ,че понеже докладът не е стигнал по официални канали до него, той не бил сезиран. Искам да припомня един факт, който ми припомниха Пеевските медии като отговор на нашите действия. Те извадиха старата партенка с 4 заповеди, на които има 4 мои подписа като министър, които са разкривени. Тогава Цацаров се беше сезирал от сайта на „План Б“, което към онзи момент не знам дали беше организация. Тоест няма никакъв официален канал в цялата работа, работи Прокуратурата, похарчи чудовищен публичен ресурс за една очевидна глупост. Защото няма състав по Наказателни кодекс, който да разследват. И до ден днешен това стои на трупчета, за да може да се вади в такива случаи, когато трябва някой, в тази случай аз, да бъда шамаросан.

Мисълта ми е,че когато става дума за някой, който пречи, се сезираме от уеб страницата на несъществуваща организация, когато става дума за нещо важно- доклад, публикуван на официалната страница на турското МВР, това не е официален канал за г-н Цацаров“, каза Иванов.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории