ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ!Ето я жената, която заряза мъж и две деца, за да скочи в леглото на Веско Маринов! Дойде на концерта му с…охрана (СЕНЗАЦИОННИ СНИМКИ)

7 Dni Sofia23.11.2017
Веселин Маринов

Веселин Маринов официално потвърди това, за което цяла България говореше от началото на година, а той нямаше смелостта да признае. Веселина Пеева от Добрич е гаджето му! Това стана ясно преди минути в претъпканата зала 1 на НДК, където трубадурът изнася концерт. Веселина бе заснета да влиза тържествено в залата и да заема места на първите ВИП редове.

Приятелката на обилно изпотяващия се певец дойде придружавана от охрана. Бодигардовете са били наети от Маринов. Освен с яките момчета около Пеева обикаляха превъзбудени от вълнение майка й и баща й. Те заеха места до нея да гледат в захлас бъдещия им зет.

Впечатление на любопитната публика направи и визията на блондинката. Тя беше решила за вълнуващата вечер да накъдри леко косата си. Лошо впечатление обаче направи изборът й на дреха. Любимата на Веско Маринов беше нахлузила нещо като бяло наметало с цип отпред като героиня във филма Хари Потър. Вълшебство от това не произлезе, но подигравателни погледи – да.

В поредица от интервюта преди двата си концерта в София на 23 и 24 ноември в НДК Веселин Маринов постоянно казваше, че има жена до себе си, влюбен е и тя ще бъде в залата да го подкрепи. Обаче така и не намери смелост да разкрие името й.

Е, вече категорично е ясно коя е тази дама. Пеева е от Добрич, бивша сервитьорка и майка на две деца. Тя заряза тях и таткото им за да започне греховна афера с певеца от Пайнер. През лятото се заговори, че Маринов й е бил шута. Тя беше започнала работа като сервитьорка на Албена срещу мизерни пари, подслон над главата й и да има какво да яде. През това време певецът пък си купи нов джип Волво за 200 бона. Към днешна дата обаче видно за всички двамата са заедно.

ХОТАРЕНА

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории