Ей това е да си жури в X Factor! Любо Киров сложи всички в малкия си джоб, бръкна и извади над 2 милиона, за да купи ето това! (Снимки)

7 Dni Sofia25.10.2017
любо киров

Певецът Любо Киров се е сдобил и нанесъл в апетитен имот в полите на Витоша. Бившият вокал на група „Те“ е новодомец от няколко месеца.

Допреди това двуетажната къща е имала други собственци, от които менторът в „Х Фактор“ я закупил в началото на миналата година. „Още когато я видях за пръв път, разбрах, че това е моето място“, призна Любо Киров.

 По къщата и градината към нея музикантът вложил допълнително крупни суми, за да я отремонтира и обзаведе с нови мебели и техника по свой вкус. Ремонтът наистина е бил грандиозен, е видно от тази снимка, на която в ляво са дневната и кухнята по време на придобиването на имота от певеца, а в дясно – след това.

В двора има и басейн, около който през лятото Любо събирал арт компании на барбекю. Партита обаче оставали скрити за любопитните съседите заради високия дувар.

На снимката горе е дворът, преди да бъде разкопан за басейн

В момента дневната си звездата е превърнал в репетиционна, тъй като след броени дни му предстои концерт в Зала 1 на НДК. Кухнята пък е помещението, в което Киров най-малко се застоява, тъй като готвенето му е сред най-силните качества.

Отглежда още две дървета-череши, круша, орех и ябълка, но признава, че не разбира много от градинарство. Белокаменната къща на два етажа е сбъдната мечта за Киров, тя е проектирана от самия него.

Двуетажният компактен палат излязъл на музиканта почти 1 милион лева. Преди Любо живееше в апартамент, но шумът в центъра на София го принудил да си потърси по-спокойно и уединено местенце. Компания му прави кучето Кая, пише Пик.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории