Румен Овчаров: 620 млн. евро гният на площадката на АЕЦ „Белене“! Вземам си максимална пенсия, но никога не съм…

Румен Овчаров

Оборудване за 620 млн. евро гние на площадката на АЕЦ „Белене“ и не се съхранява както трябва. Това алармира пред Би Ти Ви бившият червен депутат Румен Овчаров, който показа снимки.

„Предложих то да си стои в Русия, поне щяхме да сме сигурни, че е съхранявано правилно, а сега от там могат да ни кажат, че оборудването не е съхранявано както трябва и е само ненужно

„Когато не знаеш къде отиваш, със сигурност отиваш в грешната посока“, цитира Овчаров Тери Пратчет и посочи, че такъв е случаят с АЕЦ Белене. Глупави и наивни са приказките на власта, че някой ще дойде и ще построи централа без държавата да знае, тъй като държавата носи отговорност за тази централа, каза още енергиният спец.

В момента съм пенсионер и взимам максималната пенсия, никога не съм преставал да си плащам осигуровките по най-високите прагове, каза Овчаров, който миналата година беше оттеглен от „Лукойл Нефтохим“ в качеството му на представител на държавата там.

Въпросът не е в това кой ще придобие „Дунарит“, а как държавата ще усвои активите на КТБ. А досега ги усвоява по най-лошия начин. По време на Пуническите войни в Рим Катон Страшни казва Картаген трябва да бъде разрушен – ще се отървем от всичко това, когато властта се смени, коментира Овчаров.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории