Марешки се оля! Вкарва в Парламента палава съпруга на охранител, снимала се по…(Вижте на какво ще се радват депутатите)

7 Dni Sofia30.09.2017
8

Истинска секс бомба ще влезе в парламента само след няколко дни. Това е Елена Аксиева от „Воля“, която ще заеме мястото на доброволно отказалата се Нина Миткова. След като стана ясно, че е спечелила надпреварата в изборите Аксиева се отказа от депутатското място в полза на Дора Христова.

След като Нина Миткова обаче реши да напусне парламента вече няма прегради за красивата брюнетка. По всяка вероятност Елена се е отказала от депутатското място, тъй като само преди няколко месеца е станала майка на малката Теа.

По непотвърдена информация тя е дъщеря на 58-годишния Стефан Аксиев – посочен в сайта на ВОЛЯ като консултант на партията по въпросите на вътрешната сигурност и обществения ред.

Елена е участвала и като фотомодел в сайта за талантливи фотографи photoplace.bg , като се вижда че умее да позира пред фотообективите и камерите, което ще й се случва почти ежедневно в Народното събрание.

Съпруга е на един от собствениците на частната охранителна фирма „ДАИКС СОТ“ Атанас Пешев, която е с доста съмнителна слава в града под тепетата.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории