Корабът на оргиите потегли с 30 българи! Срещу 3 000 евро могат да правят каквото си искат! Голямото чукне започва (Сензационни снимки)

7 Dni Sofia28.09.2017
1

Лайнерът красавец Azamara Quest отплува от Венеция, за да извърши първия в света еротичен морски круиз Desire Cruise. Местата за необичайния рейс са изкупени още при обявяването му, 30 българи също ще са там.

По време на необикновеното пътешествие на борда ще бъдат организирани еротични вечери, голо къпане в басейните, всевъзможни развлечения за възрастни. Azamara Quest е разделен на няколко зони, където гостите могат да се разхождат чисто голи.

За да привлекат пътници за еротичния круиз организаторите предлагат „демократични“ цени. Любителите на сексуалните експерименти и нудизма плащат от 3000 до 11 000 долара за каюта. Цените не спират желаещите да опитат забранения плод на еротичните изживявания и местата са заети почти веднага. Именно заради това организаторите на Desire Cruise планират още един круиз, който ще стартира на 28 април 2018 г.

По-рано в Колумбия бе открит първият курорт за секс услуги, работещ ол инклузив. Почивката на разкрепостените дами и господа струва само 1600 долара.

Превод: ПИК 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.