„Боец“ нахлу в бърлогата на Делян Пеевски – хотел „Берлин“! Излезе една засукана управителка и настана голям смях като почна да…

7 Dni Sofia17.09.2017
боец

Гражданско движение „Боец“ посети столичния хотел „Берлин“, по-известен като убежище на депутата Делян Пеевски, за да му връчи официално призив да оглави прокуратурата и да сложи ред в държавата. Представители на движението гостуваха в студиото на „Честно казано“ на Люба Кулезич, за да разкажат за акцията.

„Отидохме в хотел „Берлин“ с конкретен казус. След като в интервю за Би Ай Ти Цветан Василев обяви, че е бил рекетиран за 15 млн. евро, за да спре разследването срещу него – установихме, че няма кого да сезираме. Не можем да сезираме прокуратурата срещу прокуратурата и решихме директно да се обърнем към Делян Пеевски“, обясниха от „Боец“.

„Накрая обаче разбрахме, че това не е хотел, а частен комплекс, с който г-н Пеевски нямал нищо общо. Всъщност, това е единственият обществено известен негов адрес. Посрещна ни жена, която каза, че е управител, а като разбра за какво сме дошли, каза, че всъщност е счетоводителка на някаква фирма и не знаела нищо за г-н Пеевски“, казаха от гражданското движение.

Така, след като твърдеше, че няма нищо общо с погрома над КТБ, се оказва, че Пеевски няма нищо общо и с мястото, където…живее!