„Гласувайте пак за Терзиев и Бонев! И пак философствайте как трябвало младите да ни оправят“

payimage-592089

От Фейсбук профила на Борислав Цеков

Гласувайте пак за Терзиев и Бонев! И пак философствайте как трябвало „младите да ни оправят“. Не назад ще ви карат да паркирате, а направо ще ви задължат само с тротинетки да се движите и вегански „пържоли“ от нахут, перуанска смрадлика и пчелен прашец да консумирате.

А накрая и от електричеството ще ви накарат да се откажете и да минете на свещи, за да пазите околната среда. Белким тогава ви светне (защото не вярвам да стане по-рано!), че това, което искате да се случва в града и държавата, е в пряка и непосредствена зависимост от това как и за кого гласувате в изборите.

Омръзна ми от вечната поза на масовата българска електорална единица – науми си да гласува за първия срещнат, без да знае дали въобще има някакви политически и управленски качества, не чете даже какво му се предлага, а после след изборите: „Ама, ние не знаехме, пак ни излъгаха“.

Да сте знаели. Кьорав карти не играе, както са казвали далеч по-мъдрите поколения от българския народ в миналото. Споменавам всичко това по повод на протестите на жителите в района на „Патриарха“, „Витошка“ и „Нансен“, които сега страдали, че им намалили местата за паркиране и били запушили булевардите с километрични задръствания, понеже са ограничили движението само до две тесни лентички, за да има повече място за тротинетки и велосипеди. Сега страдат, а във всички избирателни секции в района масово са гласували за Терзиев и Бонев, които точно това, което сега става, са им обещали.

Ум царува, ум гласува, ум патки пасе.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории