Кубрат Пулев навръх 42-рия си рожден ден: Смятам, че дори подраних с децата

кубрат пулев

Струва ми се безсмислено да казвам, каквото и да е на политиците. На българите искам да кажа да не чакат на политиците, да бъдат будни и хора със самочувствие, които да променят ситуацията и да влияят на процесите. Не да са стадо. Това каза в интервю за бТВ боксьорът Кубрат Пулев навръх 42-рия си рожден ден. 

„Не мога да разбера защо хората се предават толкова лесно или защо бягат“, добави той, като заяви, че едва ли някога ще влезе в политиката, тъй като „няма подобни желания и амбиции“.

„Във вкъщи се стремя да предам всичко, което съм научил, на поколението. Не съм бързал да имам деца. Въпреки че мислех, че съм готов още на 25. Всяко нещо в живота трябва да е в правилното време и място. Смятам, че дори подраних“, каза боксьорът.

„Смятам, че съм изключително добър баща. Винаги съм благодарен, затова съм щастлив и с добро настроение. В основата на всичко е благодарността – това е природен закон. Християнството ни учи да сме добри, отзивчиви и да прощаваме. Стремя се да прощавам истински, не само да го казвам, не да го държа вътрешно – тогава не си простил. Когато простиш, просто трябва да забравиш, че се е случило“, посочи още Кубрат Пулев.

„Жените са цветя и трябва да им се дава любов, за да могат да цъфтят“, убеден е той.

„От нищо не се срамувам, не защото съм високомерен, а защото винаги съм се стремял да се движа по балансирана линия, която ми е начертана от моите майка и баща. Когато човек е отгледан правилно, това остава за цял живот“, подчерта Пулев.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории