Главчев вдигна летвата! Известна дама е фаворит за здравен министър в кабинета му (СНИМКА)

payimage-621396

Д-р Галя Кондева е основен фаворит за министър на здравеопазването в кабинета на кандидата за служебен премиер Димитър Главчев, съобщава БЛИЦ от свои източници в политическите среди.

За д-р Кондева се знае, че е професионалист и пациентите ѝ се доверяват. Тя се ползва с добра репутация и сред колегите си.

Д-р Галя Кондева е специалист по вътрешни болести и хематолог в София с над 30 години опит и професионални интереси в диагностиката и лечението на анемии, нарушения в хемостазата, включително тромбофилия, хемоглобинопатии и хемоглобинози, определяне на предварителния риск в брачната двойка във връзка с носителство на таласемичен ген.

Професионалната ѝ биография е доста богата. Тя е била член на НЗОК и председател на борда на директорите на „Специализирана болница за активно лечение на хематологични заболявания“ в София.

Очаква се служебният премиер да представи още качествени хора за министри в кабинета си. Макар че това не е лека задача, като добър професионалист и балансирана фигура, се очаква той да има успех.

Още през уикенда Главчев публикува спиращи дъха снимки от Витоша и обяви: „Между разговорите, а те вървят добре“, което е ясен знак, че нещата се нареждат.

Най-вероятно образователният министър от кабинета „Денков“ ще запази поста си и в служебното правителство, твърдят от медията.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории