Андролова насмете ПП-ДБ: Ще правите велики реформи? Разбирате колкото кокошка от опера

1

На Кирил Петков и нефелната му арогантна компания трябва да им се забрани да говорят за газовия сектор! Това са митомани и безродни схемаджии, които взривиха газовата сфера и българската икономика, като изгониха от „Булгаргаз“ Николай Павлов. Този човек беше извадил дружеството от нищетата на предишни погроми, беше го оздравил, БЕШЕ ВЪРНАЛ ДОВЕРИЕТО НА БАНКИТЕ И КЛИЕНТИТЕ, и беше постигнал състояние на печалба.

Кирчовците най-първото, което направиха, е да изгонят безспорно добрия мениджър, за да могат да вкарат посредници в сектора, за да могат да източват „Булгаргаз“ чрез сделки под себестойност, за да започне да се извлича пазарния дял на дружеството в полза на частни фирми. И понеже нямаше как да го сторят, измислиха някакъв глупав аргумент, че Павлов не искал да взема още азерски газ. Не, инфраструктурата ни не беше готова, за да се изпълнят условията по договора. И азерите ни даваха една част от газа на ниски цени според договора, но не цялата. Кирчовците ходиха в Баку, тропаха по масите на азерските администратори, обикаляха посолствата и излагаха нацията ни така, че азерите строшиха телефоните в България, за да търсят хора, които да им кажат да се махат от там, молеха тук някой да ги спре. Накрая кирчовците се договориха за остатъка от газа, но на борсови (много високи) цени, а не на цените от договора. Което напълно обезсмисля целия им напън. По-лесно беше да се вземе от борсата. Затова е най-добре Киро да си замълчи по темата за газ завинги!

Защото Кирчовците НАРОЧНО прекъснаха доставките от „Газпром“ и започнахме да купуват пак руски газ, но през фирми, свързани с „Газпром“. Затова да не смеят да говорят за Балкански (Турски) поток! Защото тези хора, кирчовците, наляха колосални пари във фирми, търгуващи с руски газ, за сметка на българския потребител. Залъгаха американците с няколко танкера американски газ, част от който Деница Златева още държи в Турция, и развъртяха тук активна дейност по източване на държавното дружество! Хубава схема, нали?! Сметката я плаща българския народ.

Така че Кирчото трябва най-после да спре с тъпотата си, която взривява държавата! Не може Кирчото да говори пред една партийни овце-глупендери като него самия, че заради Павлов дружеството е губило милиони, след като ОТЧЕТИТЕ и ДОКУМЕНТИТЕ показват истината. А тя е, че при Павлов няма нито една сделка на борсата на загуба. Няма НИТО ЕДНА ЗЛОУПОТРЕБА. Има фирмена, икономическа и политическа култура на корпоративно взаимодействие. Има максимално придобиване на пазарен дял. В момента след харвардските безобразия и невъобразима неграмотност, безотговорност и схемаджийство, „Булгаргаз“ е загубило 40% от пазарния си дял. Инфлацията е ужасяваща, това го усещаме всички, и няма защо пишман икономисти да ни смятат инфлацията, след като ние можем да си сметнем поскъпването сами по личния ни джоб. Така че нека оставим лъжите и политическите популистки тъпотии на кирчовците настрана.

Киро може да говори за хапчета, за пици с кристали, за ленчета, може да се клати по ул. „Шишман“ колкото си иска, но нека спре да говори за газа. Защото оттам започна пълният срив в държавата ни. Дошли от нищото брокери, чийто глави бяха напълнени от спонсорите им с вероломни аргументи как трябва да се действа спрямо „Булгаргаз“. И схемаджиите започнаха да действат! Раз-прас и това е. НЯМА КАКВО ДА МИСЛЯТ И БЕЗ ТОВА НЕ МОГАТ. Ще правят велики реформи, нищо, че разбират колкото кокошка от опера. Важното е, че ги наобиколи бизнес, който търсеше вход към източването на държавния сектор и заграбването на пазарния дял на „Булгаргаз“, и наистина този бизнес постигна сериозен резултат в кокошите им глави. Погромът го виждаме всички. Да махнеш с измислен скандал почтен и умен директор, за да сложиш боклуци, през които можеш да КРАДЕШ, да, това е думата, ДА КРАДЕШ! Това го има само на нашата територия. Тук върлува АНТИСЕЛЕКЦИЯТА. Затова не стигаме доникъде и дори се връщаме назад. Ако имаше нормалност, кирчовците щяха да търкат наровете, или поне да продължат да си обитават ниския сектор на схемите в частния сектор с наивни бизнесмени, жертви на техните злоупотреби, на фантазиите, че са „умни млади хора“, уж интересуващи се от високи технологии. А Радев им позволи да се катерят по височините на държавата и да се вкопчат в управлението като пиявици, откъдето да си въртят личния цирк, сривайки държавата напълно. Но за съжаление задкулисието използва неподготвения за политиката, но с желание да води война Радев, за да отмени разума в държавата, домъквайки митомани в политиката, готови да разрушават в особени размери.

Ние сме жертва на хора, които си поиграха на властване, на неможене, на експериментиране, на психиатрия. И няма откачане. Така че внимавайте за кого гласувате. Тези хора разчитат на правилата при манипулацията и измамата. Както се казва: „Ако един човек ви каже, че сте кон, той е луд. Ако трима души ви кажат, че сте кон, предстои конспирация. Ако 10 души ви кажат, че сте кон, е време да си купите седло.“ ПП си мислят, че като облъчват от телевизията с лъжи и пишат доноси из чуждите медии, ще управляват вечно. Не, няма да управляват вечно. И най-несхватливите вече разбраха, че кирчовците, асенчовците и лените дойдоха на власт с фалшификация на изборите. За да унищожат, разпродадат и разплачат България. И те я унищожиха.

От Фейсбук профила на журналистката Калина Андролова


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории