Никой не беше смъквал така гащите на Костадинов: Копейкин, ти си лубриканта на сглобката

7 Dni Sofia23.03.2024
Партия "Възраждане" - COVID-19 - протест

Сглобката получи своя удобен лубрикант. Това заяви лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов във Facebook.

Ето какво казва още той в своята публикация:

Вчера Костадин Костадинов отново излъга. За пореден път неговата лъжа беше насочена не към някой друг, а към собствените му избиратели.

В най-подходящият момент Костадин пусна законопроект да излизаме от НАТО. Това се случва в епицентъра на скандал между ПП-ДБ и ГЕРБ, как да разпределят властта. В семейната препирня се включи и председателят на Европейската народна партия Манфред Вебер, за да защити честта на снахата на ЕНП – Мария Габриел.

В тази ситуация Костадинов играе ролята на удобния лубрикант, за да се сдобрят на базата на евроатлантическите ценности.

Какво налага именно вчера Костадин Костадинов да внесе такъв законопроект? Какво му беше на миналия месец или миналата година, примерно?

Тогава не се водеха преговори за кабинет. Ето това!

Всявайки страх сред жълтопаветната секта и нейните водачи, Костадинов прави заварка на счупената сглобка. Същевременно, втвърдява и собствените си избиратели, като откровено ги подвежда с действия и думи, които няма да дадат никакъв резултат.

Не за първи път Костадинов действа по този начин. Нека си припомним какво обещаваше:

– Обеща, че ще връща партийната субсидия. Излъга!

– Всеки път когато дойдат избори събира подписи за референдум срещу еврото, който е наясно, че няма как да мине пред Конституционния съд. Излъга!

– Каза, че паметника Шипка ще бъде демонтиран. Излъга!

 

Сега отклонява вниманието и заостря реториката тип „евроатлантизъм“, че да не се разглоби сглобката.