Няма да повярвате къде беше тази вечер Бойко Борисов: ПП искат само кабинет и командировки в чужбина

7 Dni Sofia18.03.2024
12

Над 150 души посрещнаха Бойко Борисов в клуба на ГЕРБ в район “Триадица” тази вечер.

Борисов се срещна с жители на Триадица по покана на районния координатор Николай Алгафари и организационния секретар Михаела Методиева.

По време на дискусията Борисов разясни пред присъстващите на какво се дължат интензивните процеси в държавата. Той заяви, че бъдещето на настоящето правителство зависи изцяло от това дали ППДБ ще преодолеят личните си амбиции и ще започнат да мислят като отговорни държавници.

Бойко Борисов подчерта, че като първа политическа сила ГЕРБ трябва да защитава интереса не само на своите симпатизанти, а на всички български граждани.

По думите му, след три години хаос в управлението на България за всички е напълно ясно, че ГЕРБ е единствената партия, която доказано може да носи отговорност. Като пример за добро държавно управление дългогодишният премиер даде външната политика на България до 2021 година, хвалена от всички европейски лидери.

“Единственото ни условие към ПП-ДБ беше да имаме ясно разпределение на отговорността за управлението на страната. Вместо да проведем разговор за политики, разбрахме, че за тях е важно всички да имат министерски кабинет, командировки в чужбина на държавна сметка и шофьор”, коментира той.

По време на срещата присъстващите подчертаха, че структурите на ГЕРБ са по-силни и сплотени от всякога: “Готови сме за избори!”