Гнусно, Лора! Крумова гола да се беше съблякла в ефир, нямаше да е така отвратително

7 Dni Sofia04.03.2024
1

Водещата на предаването „На фокус“ по „Нова телевизия“ избухна в смях по време на ефира заради ситуация, която видя в пряко включване от Шипка. Гост в студиото й по това време бе актьорът Камен Воденичаров.

Докато репортерът обобщаваше случилото се, в кадър попадна мъж с трибагреник в ръце, който на няколко пъти пресече пътното платно, бутайки детска количка.

„Ох, не зная, стана ми смешно, имаше една количка, детска, която по шосето я разкарваха местни патриоти“, призна Крумова, кикотейки се.

„Беше смешен този с количката, видя ли го?“, обърна се тя към госта си в студиото Камен Воденичаров, след като го представи.

„Не зная какво трябваше… Вътре дали имаше бебе? Може да е имало алкохол“, каза тя, след като гостът й припомни, че може да се е използвала за пренос на нещо.

Веднага след предаването в социалните мрежи се изля иснтиски народен гняв срещу неадекватната водеща. Крумова, освен с тежкотонажната си фигура, е известна и с жълтоватентите си залитания и нескритата омрраза към всякакви народни празници, традиции и обичаи.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории