Ето какво се случи с Устата в 1 през нощта в Русе

устата

Устата предизвика любопитството и вниманието на последователите си с едно скорошно видео от Русе. Причината за него се оказа спонтанна, непланирана от рапъра и с доста интересен край, както се вижда.

Във видеото, което Иван Динев, както е цялото име на изпълнителя, е качил в Инстаграм профила си, става ясно, че това, което му се случва, е след негово скорошно участие в Русе. Действието се развива в 1 часа през нощта.“Вчера вечерта се прибирам след участието си в Русе и точно срещу хотела има една прекрасна сграда, която изглеждаше необитаема.

Гледам, че е от 1868 г. Обаче вчера вечерта в нея се вихреше някакъв луд купон. Виждам пред вратата млади хора, дочух, че слушат мои песни. И си казвам – абе, защо да се прибирам сега, в 1:00 ч., толкова рано в хотела, я да отида и да ги видя, и да видя мога ли да ги изненадам с нещо. И… беше много весело!Очаквано под видеото на Устата коментарите започват да валят като из ведро, като според някои той си е изкарал доста добре в компанията на младите купонджии, а други пък намират удобен момент, за да се заядат с него политически, правейки препратки с някои негови скорошни хитове като „Свободата на словото“, например.