Краси Радков и жена му се разделят, а причината е скандална

1708589462-10-minutki-predi-sn-baner

Станислава Ганчева показа червен картон на съпруга си Краси Радков. Журналистката реши да продължи напред сама и за раздялата съобщи по много необичаен начин. Но още по-изненадваща е реакцията на комика, който явно е чакал с нетърпение нейното тръгване.

Блондинката написа бележка на Радков, с който иска разрешение да продължи напред сама. А Краси Радков видимо доволен й отговаря само с думата „Екстра“. Всичко това е част от рекламата за „Денсинг старс“, където Краси Радков ще бъде основен водещ с Алекс Раева, а съпругата му Станислава ще показва какво се случва зад кулисите. Нея ще гледаме всеки петък от 22,30 часа.


Миналата година двамата работеха като тандем в „Един за друг“, докато сега тоново ще бъдат в един и същ формат, но с различна функция. Злите езици говорят, че Краси е поставил ултиматум на продуцентите, че трябва да вземат Стаси, за да се съгласи и той да води танцувалното шоу.

Факт е, че Стаси е предпочитано лице за водене на много мероприятия и се справя изненадващо добре. Ще видим дали ще се справи добре и с воденето на задкулистното шоу на ‘Денсинг старс“ и дали ще успее да разприказва звездите и да излеят чувствата си.