Мара Отварачката нарушава закона, за да си помпа джуките! СНИМКИ!!

мария2

Чалга фурията Мария паркира тузарския си джип за 500 000 лв. в забранен участък на булевард „Витоша“ на пъпа на София.

Отварачката явно е бързала доста за поредните си разкрасителни процедури. Салонът, който Мария посещава, е на метри от НДК, където певицата спря мощното си возило. Свободни паркоместа няма и изпълнителката решава да спре огромния си червен джип „Ламборгини“ на място, което е отредено само и единствено за таксита. И веднага хуква към коафьорката.

Ето защо писаха фиш на Мара – там, където е спряла, е забранено. Честитката вече е на прозореца на певицата

Певицата е била на разкрасителни процедури

За зла беда на певицата, този път на Мария й се наложи да понесе последствията за неправилното спиране.
Екип на Общинска полиция веднага забелязва внушителния не само на размери, но и като сума джип на Отварачката. Униформените спират в съседство с червения звяр и съставят на певицата акт, видяха фотографи на „България Днес“. Патрулиращите внимателно оглеждат возилото, чиято стойност е половин милион. Правят му няколко снимки, за да имат доказателства при евентуално обжалване от страна на нарушителя. И лепват на предното ляво стъкло честитката.

Певицата само хвърли око на фиша

Отварачката, освен че паркира неправилно, и пресича по този начин

Служителите дълго се чудеха дали да пишат глоба на шофьора на тузарското возило.
За разлика от предния път, когато бе засечена из София с возилото за половин милион лева, този път Мария е махнала затъмнението на задните прозорци на джипа.

Малко по-късно Мара с бавна крачка се връща към любимата си кола, която й е подарък от съпруга й Мирослав. Въпреки че Отварачката още не знае, че има глоба, тя нарушава за втори път закона. Мария пресича през булеварда, а не на пешеходната пътека или светофара, както е редно. Мара е огледана от глава до пети от спрелите наблизо таксиметрови шофьори. Дали т.нар. бакшиши са разпознали една от най-популярните ни певици, остава мистерия.

Джипът е огромен, но и много скъп

Возилото вече не е със затъмнени стъкла отзад

Изпълнителката забелязва глобата, взима листчето от стъклото, хвърля му бърз поглед, отваря задната врата, където поставя дрехи. И се качва на предната седалка, след което с мръсна газ потегля към другите си задачи за деня.