ИЗТЕЧЕ ВИДЕО: Мара Отварачката обидена на Фънки, хвърля микрофона по дебелака

7 Dni Sofia20.02.2024
1

Лют скандал крият в миналото фолк певицата Мария и музикантът Димитър Ковачев-Фънки. Двамата се подвизават в новия сезон на „Като две капки вода“ – съответно като участник и жури. Още по време на първия лайф обаче си пролича старата вражда помежду им, а от екипа очакват скандалът да се разрасне, пише Intrigi.

„С Мария се познаваме много добре от едно несъществуващо вече музикално риалити – Мюзик Айдъл, където двамата бяхме жури“, припомни музикантът.

Попаднахме на епизод от архивите на шоуто, продуцирано от Иван и Андрей преди повече от 15 години. Оказва се, че Мария и Фънки в действителност трудно да се разбирали като съдии в „Мюзик Айдъл“ и са имали доста пререкания. Музикантът редовно не се съобразявал с оценките на чалга дивата и подхождал с неуважение към лекия жанр.

По време на един от кастингите певицата с прякор Мара Отварачката толкова се обижда на Фънки, че хвърля микрофона и си тръгва от студиото.

Според запознати двамата така и не успели да заровят томахавката и враждата помежду им скоро ще се прехвърли на сцената на „Капките“. Както знаем, като жури в риалити шоуто Фънки не е от тези, които си мерят думите, а жанрът, в който Мария се изявява, е един от най-омразните на рокаджията. Очертава се Мара Отварачката да е един от най-жестоко посичаните участници в „Като две капки вода“.