Цитиридис натри носовете на бившите си работодатели! Вижте колко печели сега!

николаос цитиридис

Николаос Цитиридис заработва повече в лафчета, отколкото, като бе водещ в Би Ти Ви.

След като бе изгонен от частната медия, комикът веднага си намери работа. Той се завърна към предишното си поприще – на стендъп комедиант. Според запознати Цитиридис прибирал по почти хилядарка за участие. Бившият водещ се скъсва от изяви и има по над 10 на месец. Или казано с други думи, прибирал по 10 бона, това са груби сметки, защото има месеци, в които излиза на сцената повече или по-малко, пише България Днес.

За последно Цитиридис се разписваше срещу 6 бона в Би Ти Ви. Заплатата му бе драстично орязана, след като и предаването му бе съкратено. Близки до гърка споделят, че Додо, както е наричан от приятелите си, бил доста по-щастлив отпреди, когато бил на работа в медията. Цитиридис не щял и да чуе повече за телевизията, защото видял как точно стоят нещата. И предпочитал да се издържа със стендъп комедии, където е сочен за един от най-добрите в България.
Парите били добри, а и нямал работно време. Вече бил свикнал с подготовката покрай вечерното шоу, което води, и нямал никакви притеснения, когато излезе на сцената. Съвсем скоро Николаос ще тръгне на турне със своя спектакъл. А парите в банковата му сметка ще се увеличат още повече. Както „България Днес“ първи писа, Николаос Цитиридис вече е сгоден. Малко преди Нова година той е дал пръстен на любимата си Боряна Братоева. Двамата са заедно от близо от 2 години. Запознават се точно в шоуто на Цитиридис, когато звездата от „Съни бийч“ му гостува. Въпреки че е по-възрастна с 4 лета от шоумена, Николаос и актрисата се разбирали чудесно и дори вече мислели за деца.