Бившата пиарка на Васил Божков и жълтопаветна звезда изригна срещу ПП: Само хора с лоботомия са зад тях

ивет-добромирова

От Фейсбук профила на Ивет Добромирова

Липсата на базисен интегритет е основната болест на това, което имаме като българско общество. Отдавна съм го казала. Установих го по трудния начин. На свой гръб.

Това е основата на “имам принципи, но ако не ви харесват, имам и други принципи”.

Това е основата на онова безгръбначно поведение, в което никога за нищо за никого не носиш отговорност. Защото във всеки момент можеш просто да се обърнеш и да го заплюеш.

Това поведение наблюдаваме в българския политически живот постоянно и под различни форми.

Но това, което постигнаха ППДБ в този аспект остава ненадминато.

От това, че те бяха коалиционни партньори и върнаха в управлението ВСИЧКИ – от Корнелия Нинова и БСП, през Слави Трифонов и ИТН, до Борисов и Пеевски и после се отрекоха от тях. През това, че бяха издигнати, издигнаха, подкрепиха и се отрекоха от Радев. До това, че се отричат от собствените си министри в собственото си правителство и се държат така, сякаш нито правителството е било тяхно, нито министрите.

Това е уникално политическо поведение. А най-уникалното е, че верните им фенове одобряват абсолютно безмозъчно всичко това. Сякаш някой им е направил лоботомия. А така говореха самите те за феновете на БСП и ГЕРБ преди години… Уникално. Изключителен социален експеримент е този и не спира да ме удивлява.