Диона лъсна с чисто нова визия, почвала „на чисто“ след наркоскандала! СНИМКИ

1

С чисто нова визия се появи певицата Диона в социалните мрежи.
Освен че има нова прическа с по-тъмен цвят и бретон, Диона е и с изцяло променен стайлинг. Тя е захвърлила провокативните тоалети и разголена визия, а вместо тях вече залага на спретнати ризки, закопчани да врата и розови панталони в Барби стил.

Дали под „ново начало“, Диона има предвид само промяна на визията, или наистина смята да започне начисто след наркоскандала, не става ясно. Последователите й в Инстаграм обаче не бързат да вярват в чудеса и припомнят поговорката, че вълкът козината си мени, но нрава – не.

„Кое е новото начало? Да не спираш Нурофена“, питат иронично зевзеци.

Припомняме, че преди по-малко от месец Десислава Сашова, както е истинското й име, бе арестувана заради шофиране след употреба на дрога. Според певицата полевият тест е отчел фалшиво положителни резултати заради Нурофена и Колдрекса, които взела по-рано през деня. „Кръвните проби ще покажат истината и тогава искам извинение“, категорична беше Диона. След като и кръвните резултати потвърдиха наличието на кокаин, певицата заяви, че стойностите са остатъчни от предишна употреба.

„Ако трябва да се извинявам за нещо, то е за моята преекспонирана самозащитна реакция. Прекрачих границата в шегите за дрогата и съжалявам”, сподели Диона в интервю за Мон Дьо.