Докъде стигна Андреа: Показва си голотиите срещу пари, никой не я иска!

d4471238ae549423af6a35c9e9a45cff

Бившата половинка на Кубрат Пулев – Андреа отново напомни за себе си с поредна си разголена снимка. Само че блондинката напоследък пести еротичното съдържание и не го пуска безплатно, тъй като си направи акаунт в „Онли фенс“, където еротоманите си плащат за голотиите.

Феновете й я заподозряха във финансови трудности, пред които може би е изправена, щом е опряла до това да продава голи снимки на разни чичковци. Според наши източници обаче, приходите на Андреа от платформата са минимални – около $1500 месечно, което е половината от онова, което изкарва за участие.
По-скоро певицата смята, че „Онли фенс“ ще успее да я изведе на международния пазар, за да може да търгува с телесните си прелести и отвъд нашите граници, където ни е писнало от фотошопнатите й снимки. Засега обаче бизнесът хич не върви, а абонатите й са колкото на никому непозната девойка от Търговище.
При поредната препратка към „Онли фенс“ Андреа скандализира със снимка от ваната, на която тя позира чисто гола. За радост на мъжката част от феновете на певицата – бомбите са на показ, а сапунената пяна закрива съвсем малка част от тях. Не че не сме ги виждали вече, не веднъж или дваж.

Въпреки че Аднреа продължава да вълнува почитателите си от силния пол и да вдига градусите в студените зимни дни, и този път не липсваха хейтъри, които веднага я захапаха. „То поне на живо да изглеждаше като на снимките“, не се стърпя един от тях.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории