Важен член на БСП омаскари Нинова: Живее със секретаря, а не с мъжа си!? Ето ви снимки

7 Dni Sofia14.02.2024
Народно събрание - БСП - кръгла маса

В доста интересен пост в социалните мрежи опозиционерът на Корнелия Нинова в БСП Кирил Добрев направи интересен намек за личния живот на шефката.

В обръщение към верния на Нинова политолог Калоян Методиев Кирчо недвусмислено намекна, че двамата живеят заедно.

Ето какво пише Добрев:

Уважаеми г-н Методиев, колега,

Благодаря за снимката, която подопечната ви тролска група разпостранява. Тя е направена в изборната нощ на първия тур на изборите в София. За ваша информация, в качеството си на член на градската организация и политолог съм бил част от предизборния щаб на г-жа Ваня Григорова. Гордея се с резултатите, които постигнаха обединените леви сили в София.

За разлика от мен, вие, колега, едва ли може да се похвалите с някакви политически постижения, освен да разхождате кучето на председателя на една партия, която под вашите съвети свали резултата от 1 милион на 200 хиляди. Явно с консултации и стратегии няма да стане. За това “инвестирайте” в евро листата. Успех и дано вторият в нея да влезе.

Въпросното разхождане на кучето на Корнелия е недвусмислен намек за твърде голяма близост между председателката и Калоян Методиев. А и явно политологът обича бостънския териер, с който не се свени да се снима:


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории