Тя и днес смачка деня на Кирил Петков: Живее в розовия облак на евтин порно-филм

Ìèíèñòåðñêè ñúâåò - çàñåäàíèå

Кирил Петков за срещата със Спас Русев: “Получих телефонно обаждане -“върнал съм се от Англия да се видим”, излязох от НС и отидох да се видим в най-публичния лоби хотел бар до НС, бях проследен от дамата от ПИК, която има фетиш да ме следи и накрая на цялото нещо се опитаха да ми вменят някаква отговорност за решението на КЗК”, каза той. Съпредседателят на ПП подчерта, че са критикували решението с “истинска страст”.

Според речника на българския език: “Фетиш – в суеверието на първобитните — предмет със свръхестествена сила.

2. Преносно. Идол, кумир.

Хахаха! Какво самочувствие, каква перверзия! Киро на Линда-и-Лена живее в розовия облак на евтин порно-филм … с хорър елементи за публиката.

Кириле, аз съм християнка и не си създавам идоли. Ти пък си последният човек, който може да ми бъде кумир. Ти си обратното на това, което трябва да бъде политикът, общественикът, държавникът, според моето разбиране. И твърдя това, от първия момент, в който се появи като служебен министър на икономиката през май 2021 година. Няма промяна! Освен, че вредите от теб стават все повече и повече, стават непоправими вече.

За това да му мисли Бойко Борисов, който трябва да поеме и върху себе си негативите от сглобката и управлението на кабинета “Денков”, от лобистките напъни и скандали на Кирил Петков и компания. Електоратът всичко вижда, народът не прощава.

… Били критикували решението на КЗК с “истинска страст”! Защото заблуждават всички. Спас Русев не иска Виваком да погълне Булсатком, иска да намери пари и да се откупи от Драган Шолак. Ясно ли е сега за какво решение на КЗК се бори тандемът Петков-Русев?!

От профила във фейсбук на Соня Колтуклиева