Първа снимка на Кремена Халваджиян след операцията, видът й е плашещ! (ФОТО)

кремена халваджиян

Милионерската фамилия Халваджиян винаги се е славела с липсата на всякаква суетност. Макар да има милиони в банковите сметки, халтураджията Халваджиян никога не се изхвърлял с маркови дрехи и луксозни коли. Дори напротив – често неглижира външния си вид. Същото се отнася за сина му Бедрос и снаха му Алекс, които понякога дори изглеждат като клошари.

В криза на средната възраст обаче очевидно е влязла съпругата на Магърдич – Кремена Халваджиян, която е заприличала на порцеланова кукла след серия от пластики.

Близки до фамилията разкриват, че стилистката от няколко години насам се е вманиачила по външния си вид и не можела да се примири с възрастта си.

Кремена се подложила на лифтинг на лицето, който е толкова драстичен и нескопосан, че веждите ѝ са стигнали до челото. Заради изпъването на бръчките усмивката на Кремена е като вкаменена, често се забелязват и оттоци около очите. „Дори 33-годишният ѝ син Бебо има повече бръчки на лицето от нея“, коментират в мрежата.

Залитанията на стилистката по пластичната хирургия са доста странни, имайки предвид, че двамата с мъжа ѝ винаги са странили от светската суета. Самият Магърдич не веднъж е казвал, че се е влюбил в хипарския характер на жена си. Хипи стилът обаче няма нищо общо с напомпаните устни и изпънатите бръчки!