bTV прецака Светльо Иванов! Облизваше се за вдигане на заплата с 22 000 лева, но дойде един немец и…

1

С месечна заплата от 30 хиляди лева се е разминал на косъм Светослав Иванов, пише „Ретро“. Водещият на „120 минути“ бе основен претендент за директорското място на Антон Хекимян. Миналата есен той напусна Би Ти Ви, за да се впусне в надпреварата за кмет на София и така оваканти апетитния пост.

Светослав Иванов е сред най- старите кадри на медията и бил фаворит на ръководството. Веднага, след като се заговорило, че ще има конкурс за нов шеф на „Новини и актуални предавания“, той бил едно от най-спряганите имена. Конкурентите му нямали шанс, защото били с много по-малко опит, а имало и външни лица.

Говори се, че досегашното възнаграждение на водещия е около 8 хиляди, а ако беше станал директор, сумата щеше да нарасне близо 4 пъти.

Преди дни обаче изненадващо дошла информация, че няма да има избор за мястото на Хекимян. Временно изпълняващият длъжността немец Ралф Бартолайт щял да продължи да изпълнява функцията. Първоначално той бе назначен по спешност, докато се намери подходящ човек, но плановете на ръководството се променили. Бартолайт ще получи постоянен договор. Той има над 20-годишен опит в медийната индустрия.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории