Ваня Григорова намекна за нов запис на Кирил Петков и нарита „инсталирания Васил Терзиев“

1

Вчера и Министерският съвет се включи в кампанията на настоящия кмет на столицата Терзиев за манипулиране на обществото. Това съобщи в своя Facebook профил общинският съветник от БСП – Ваня Григорова.

Ето какво пише още тя в социалната мрежа:

1. Не било вярно, че липсват 15 флашки от столични секционни избирателни комисии. Прикачвам част от протокола по делото, от която става видно, че не са 15 наистина. 16 са! (бел. ред. виж галерия). Всеки може да провери стр. 2 и 3 на протокола от последното заседание на АССГ, дело 10768.

2. Флашките наистина не се използват за броене на гласове. Те могат да се използват донякъде за контрол на хартийките, които отпечатват „принтерите“, защото въпросните хартийки трябваше да са с печат на съответната СИК, но масово не са подпечатвани. Сравнението на данните във флашките и официално обявените резултати беше задачата на вещите лица. Ако ги има тези флашки!

Ако премиерът по случайност Денков и инсталираният в Столична община Терзиев имат претенции, то те не са към мен, а към съда. Казват ли двете лица, че съдът и вещите лица разпространяват фалшива информация? Намесват ли се грубо в хода на делото, вкл. през официалните комуникационни канали на правителството? Ще чуем ли скоро и запис, в който КП казва „като цяло поне делата ще ги водим с наше правителство“?

И в София, и на национално ниво ни управляват лица, които дойдоха с претенциите, че са носители на експертност, морал и прозрачност. Но за пореден път се доказаха като безочливи и арогантни фигури, които газят закона на ставане и на лягане.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории