Само в 7DniSofia.bg

Измамници! Евгени и Валерия се правят на влюбени в „Кой да знае“! Гаджето му – в публиката

1

На пълен фалш станаха свидетели зрителите на „Кой да знае“ по бТВ снощи. Участниците от втория сезон на „Ергена“ – Валерия и Евгени Генчев, за пореден път се опитаха да се престорят на двойка, но не им се получи.

Хора от екипа на предаването разкриват, че двамата не само не изглеждали като влюбени гаджета, но и Евгени най-безцеремонно пристигнал за снимки с друга жена, която останала в публиката.

Двамата през цялото време си мятали погледи и си тръгнали заедно, пише „Интриги“.

Истината е, че музикантът и природозащитничката не само не са заедно, но и не са в никак добри отношения. Зад кулисите на предаването двамата почти не си говорили, били студени един към друг и видимо се избягвали, разкриват под секрет от екипа на „Кой да знае“.

Валери и Евгени най-вероятно никога не са били заедно, но са длъжни да се преструват заради железни неустойки по договорите си. Заради гафа от първия сезон на „Ергена“, когато още преди финала стана ясно, че Виктор Стоянов си има сериозна приятелка извън предаването, договорите за втория сезон били жестоки. От продукцията заставали Евгени и Валерия да го играят двойка поне до новия сезон. Те нямат право да отказват участия в предавания на бТВ и винаги трябва да се появяват като гаджета. Периодично трябва да загатват за връзката си и в социалните мрежи.

До новия сезон на „Ергена“ обаче остават близо 2 седмици и явно Евгени е решил да му отпусне края, като покани истинската си приятелка да го придружи в „Кой да знае“.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории