Само в 7DniSofia.bg

Любимец на Сектор Б от Турция: Обичам Левски, но ЦСКА има непредвидим интерес към мен

payimage-435866

Звездата на Арда (Кърджали) Станислав Иванов даде интервю пред Sportal.bg в Сиде, където лагерува отборът на Александър Тунчев.

„В период сме, в който е най-важно да се подготвим, нормално е да сме изморени. Най-важно е да подобрим физическото състояние и да изчистваме каквото можем тактически, за да влезе Арда по-най-добрия начин в шампионата. Целта е казана от треньорите и ръководството – ако може да сме в топ 6. Гледаме стъпка по стъпка. Всеки един мач излизаме да спечелим.

В Арда организацията е на едно доста добро ниво за България. То се вижда и отстрани. Виждате хотела, терена, всичко е супер. Александър Тунчев е млад треньор, иска да се развива, има амбицията, което е много хубаво. За нас е хубаво да растем нагоре.

Разликата спрямо САЩ е огромна. Всичко е абсолютно различно в МЛС в сравнение с България – шампионат, начин на живот, организация. Доста по-напред са американците, защото влагат много финанси. Виждате какви футболисти взимат вече. Смятам, че след десет години ще бъдат още по-напред.

И като бях в Щатите, следях българския футбол. Следя Левски, да. Радвам се, когато побеждават и вървят нагоре. Оттам съм тръгнал, никога не забравям откъде съм тръгнал. Винаги ще ги следя Левски. Някога трансфер в ЦСКА? Не знам какво ще се случи, футболът е непредвидим. Повечето неща, които се изписаха бяха спекулации, разбира се. Имаше интерес, но това беше.

Националият отбор? Илиан Илиев е доста добър треньор, доказал се е в годините и мисля, че той е правилният избор за национален селекционер. На първо място е българин, познава всички футболисти по-добре от някой чужденец. Методът му на работа ще повлияе и националният отбор ще се представи доста по-добре“, каза той.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории