Вестник N1 у нас гърми: Копринков държи със секс-компромат Румен Радев, снимал го в хотела си

1

Николай Копринков държи със секс компромат президента Румен Радев и това е основната причина държавният глава да игнорира стотици постъпващи при него сигнали за вихреща се корупция, контрабанда и рекет под шапката на секретаря му. Този упорит слух циркулира отдавна в политическото пространство, твърди „Уикенд”.

Мълвата, че Николай Копринков разполага със секс записи на Румен Радев тръгна през ноември 2021 г., когато секретарят на президента временно беше отстранен от длъжност и от обкръжението на държавния глава, но впоследствие тихомълком се завърна на „Дондуков“ 2, за да разшири влиянието си.

Твърди се, че по времето, когато президентът служи като летец в базата в „Граф Игнатиево“, често отскачал до невзрачния хотел в село Труд, собственост на Николай Копринков. В стаите на хотела обаче били монтирани скрити камери, които записвали всичко.

Така Румен Радев бил заснет в моменти на интимност както с настоящата си съпруга Десислава, така и с други жени, сред които и настоящ член на Съвета за електронни медии (СЕМ)… Видеоклипове с чисто голия бъдещ президент и сексуалните му партньорки били съхранявани прилежно от Копринков на няколко места, включително и в телефона му. Самият той в нетрезво състояние обичал да се хвали, че „държи за топките” държавния глава.

Други разправят, че Румен Радев е зависим от Николай Копринков по масонска линия. Секретарят на държавния глава, както и Пламен Узунов са ръкоположени като масони в ложата „Слънце ориент“ на пловдивския олигарх Георги Гергов, а в същата масонска ложа е и Румен Радев.

Преди година снимки от ръкополагането на Пламен Узунов като масон изтекоха в публичното пространство. От кадрите се вижда как бившият МВР шеф е съблечен гол и е с черна превръзка на очите съгласно масонския ритуал при ръкополагане на нов член.

Твърди се, че Копринков и Георги Гертов имат основна заслуга за избирането на Румен Радев като президент, тъй като лично го завели при Корнелия Нинова и убедили лидера на БСП да го издигне за кандидат президент. Впоследствие Нинова развали отношенията си с президента, а според запознати в дъното на интригата е именно Николай Копринков