Тя беше жената до Копейкин, а сега пусна секретен пост на Цончо и срина Взъраждане:

1

Културният шок при общуването и наблюдението на Възраждане, поне при мен е голям. И когато заместник-председател на Народното събрание и депутат нарича някого „Нещото Баба Гуна“, започвам да се замислям за важността на първите седем години и елементарното чувство за политическо самосъхранение.

Безспорно, фенове и членове на партията са на такова ниво, че се радват на подобни изявления.

От друга страна, културните, образовани и възпитани хора се шокират, че някой на подобен пост може да си позволи подобен начин на говорене, характерен повече за някои обособени райони във Варна, София и Пловдив.

Разбирате ли къде е проблемът с тази партия? Въпреки добрите идеи, кадрите са потресаващи. Без никакво замисляне за възпитание, култура, пост, който заемат и който ги задължава да се държат с подходящото уважение към избирателите /дори да не са техни лични избиратели, те по Конституция представляват целият български народ/, оставят личната омраза да надделее над всичко останало.

 

С нетърпение чакам господинът да обясни къде ми е новата кантора, парите и поста на нотариус, както беше заявил. Всички видяха кой какви имоти и пари има. И докато аз като адвокат почтено си изкарвам парите с работа, то някои получават народни пари като заплата, безотчетни и субсидии, за да наричат българите „неща“, „баба Гуна“, „фашистка измет“, както и да им се заканват с Белене и да ги изправят до стената.

Проблемът с партията е, че кадри няма, а наличните са от този тип. А сега си представете такива хора да имат власт….

От профила на бившия депутат от Възраждане – Елена Гунчева


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории