УНИКАЛНО ВИДЕО: Топ-журналистка спипа Киро на тайна среща с милионера с лакираните нокти

7 Dni Sofia25.01.2024
1

Кирил Петков беше спипан от журналистката Соня Колтуклиева на заговрническа среща с мултимилионера Спас Русев. Бившият шофьор от ДС отдавна минава за един от най-важните иглачи на задкулисието у нас. Той се прочу и със серия снимки от свои почвки, на които показваше единствено лакираните си нокти.

След като бяха разкрити от Колтуклиева, двамата побързаха да се изнесат от лобито на известен софийски ресторант.

Когато си политик, още повече управляващ, е важно с кого се срещаш, какво говориш, какво правиш. И да можеш да отговаряш. Ясно е, че те следят. Неведнъж тези работи се показват. Интересно как Кирил Петков ще обясни за срещата си със Спас Русев – и той като Алексей Петров известен логистик. За тази среща разбираме по обичайните канали, където е и информацията за Градинаря и Копринката, попита пък журналистката Генка Шикерова.

Кире на сгляда с чичко Спас от Перник. Краставите магарета се надушват и пак са замислили пореден грабеж! Иначе колко словоохотлив беше Кирето пред микрофоните само преди година-две. Видеше ли микрофон живваше и почваше с логореята. Сега мълчи като шаран. А и търчи по-бързо от Ивет Лалова за да се скрие, че и сметката забравя да си плати. Ама последното си му е навик, анализира и Даниел Божилов.