Ето кое младо лъвче смени днес в СОбС махнатия от Бойко Борисов мултимилионер, Банкя го боготвори

7 Dni Sofia25.01.2024
payimage-613387

Румен Александров заема мястото на мултимилионера Любомир Минчев в Столичния общински съвет.  На днешното заседание на местния парламент Александров положи клетва и официално стана част от СОС.

Румен Александров е районен координатор на ГЕРБ-район „Банкя” и активен член на Младежи ГЕРБ. Бил е парламентарен сътрудник в 49-то Народно събрание на Република България. Реализирал е редица инициативи в подкрепа на благотворителни кампании в Банкя и в други райони на столицата.

Александров е студент по „Право”, завършил е Българското училище за политика „Димитър Паница”. Активно участва в обществения и политическия живот. Румен Александров работи в посока популяризиране на масовия спорт, бори се за развитието на спортната инфраструктура в Банкя и поставя за своя цел грижата за спортните клубове, пише Трибюн.бг.

Инициирал е реставрация на паметници, набиране на средства за спортни клубове и редица доброволчески инициативи.

 

 

 

 

Румен Александров прави ежемесечни дарения като само малка част от тях са в училищната библиотека в Банкя – направил е дарение на нови книги, които са свързани с българската история. Направил е дарение на храна и лекарства в приюта за кучета в Банкя, както и дарение към ФК „Банкя 2009” на нови футболни топки, препятствия и конуси, дарение на спортни екипи и топки към отборите по мини футбол в Банкя, дарение към ФК ,,Олимпико“ на нови спортни пособия, които ще помогнат за подобряването на тренировъчния процес и още много други.

Той и екипът му от районната структура в Банкя са подкрепили  кампанията „Купи мартеница от майка на дете с увреждания” като закупените мартеници са раздадени на граждани, а по случай 3-ти март младежите от ГЕРБ в Банкя са раздали трибагреници. По време на великденските празници са зарадвали  дежурните полицаи и пожарникари на местно ниво като са им занесли козунаци и великденски яйца. По случай 24-ти май екипът му раздава книги на малки и големи от град Банкя.

 

 

 

 

Румен Александров е участвал още в почистването на крайбрежната зона „Ботев парк” в Атомната столица – Козлодуй. Организирал е открит урок по водолазно гмуркане с практически упражнения за деца, коледно парти за възрастните хора от пенсионерския клуб  в град Банкя, футболен турнир с благотворителен характер. По негова покана са организирани срещи на „Спортен клуб по Джудо и Самбо Илинден – София” с цел мотивация и подкрепа на подрастващите спортисти на България.

От днес Румен Александров е част от силния отбор на ГЕРБ-СДС в Общинския съвет.

 


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории