Общинар с мека китка плаши бременни майки в София: Ще глобявам, че не сте си почистили леда

7 Dni Sofia24.01.2024
Столичен общински съвет - заседание

Общинският съветник Христо Копаранов изключително лично приема недоволството на граждани от непочистени улици в София.

Потребителката на Фейсбук Теменуга Кръстева качи видео как майка с детска количка се бори да се качи от улицата на тротоара, но не успява заради преспите.

Копаранов се включва агресивно под публикациите ѝ и започва да обижда авторката на поста, че не знае кой какви отговорности има и истеризира.

 

„И понеже искате да се изгледа клипчето докрая, предполагам знаете, че ангажимент на хората от сградите е да почистват прилежащите им тротоари. Тук пропускът на общината е в това, че все още не са глобени“, разсъждава общинарят.

„Христо Копаранов. Трябва ви офталмолог. Жената с количката се опитва да се качи НА тротоара, от улицата. Не ангажимент, ЗАДЪЛЖЕНИЕ на общината е да почисти улицата, така че майка с количка да може да се качи НА ТРОТОАРА. Наглостта ви минава границата на инфантилността и става дразнеща. Също така да попитам, КОЙ ЩЕ ГЛОБИ ОБЩИНАТА, че 3ти ден улиците не са почистени? Пропуск на гражданите е, че още ви търпим да сте общински съветници. За съжаление, вие сте безнаказани, а ние се чупим по ледовете“, не му остава длъжна Кръстева.

Христо Копаранов ѝ отговаря: „Хайде информирайте се кое чия отговорност е, преди да истеризирате. Но очевидно за вас кой за какво отговаря е без значение и затова очаквате сигурно и да ви измием пода в апартамента. Аз медицински препоръки няма да давам, то се вижда кой от какъв специалист има нужда“, остроумничи представителят на софиянци в общината.

Потребителката Теодора Стоименова пита Копаранов дали според него не е по-добре да отдели малко време, за да си свърши работата вместо да се занимава „с клетите граждани, които сме принудени да търпим абсурдността ви“.

Пиарът Бояна Бозаджиева също коментира на страницата си във Фейсбук: „Винаги ми е било интересно как политиците комуникират преди и след избори. Да, знам, трябва да си намеря нормално хоби дотогава обаче си заслужава да показваме страхотните примери. Ето днес виждам видео на моя приятелка тук с жена с бебешка количка, която не успява да се качи на тротоара, заради лед и преспи. Заформя се дебат за почистването и хоп г-н с името Христо Копаранов започва да хейти авторката с коментари от сорта на: общинските съветници лично ли да чистят; сигурно искате и подът у вас да ви почистим; информирайте се преди да истеризирате и т.н.

Отварям профила на този господин и се оказва, че е общински съветник в СОС, даже надлежно си е отбелязал PUBLIC FIGURE. Леко мърдам хронологията назад и уау как се променя тонът на същия господин в предизборна кампания: скъпи съграждани, моля ви, призовавам ви, помогнете ми и т.н. Обикновено в рубриките преди и след, преди-то е по-зле от след. Е, при г-н Копаранов е обратното….ЦЕлата ви работа е такава“, пише тя.