Пореден, но ПОСЛЕДЕН обрат! Съдът вписа Касабов, конгрес ще има, Боби е капут

КПКОНПИ - Борислав Михайлов - брифинг

Борислав Михайлов бе официално заличен в Търговския регистър като президент на БФС. Избраният на последното заседание на Изпълнителния къмитет за изпълняващ длъжността президент Михаил Касабов бе официално вписан като представляващ футболния съюз.

Борислав Михайлов подаде оставка (за втори път) на 27 ноември 2023 г. След заседанието на изпълкома на 6 декември обаче от „Бояна“ отказваха Михайлов да бъде отписан, а Касабов вписан. Стигна се и до отказ за вписване на поканата за изборен конгрес. Впоследствие след обжалване в съда от страна на Михайлов СГС разпореди поканата за конгреса на 15 март да бъде вписана.

Непосредствено преди Михаил Касабов да бъде вписан като президент стана ясно, че четирима от членовете на Изпълнителния комитет, които са приели оставката на Михайлов и са гласували „за“ Михаил Касабов да бъде изпълняващ длъжността президент, подадоха жалби в СГС срещу вписването на Касабов.

Малко след 14 часа на 23 януари 2024 г. Борислав Михайлов бе официално заличен в Търговския регистър като представляващ футболния съюз, а на негово място бе вписан Михаил Касабов.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории