Цацаров, Борисов и Пеевски дори не си дават сметка колко трябва да ги е страх! Америка пренастройва оптиката си и те са под прицел

7 Dni Sofia08.09.2017
25

Това, че не Цветан Василев е потърсил американците, а те него, за да се стартира процедурата по закона „Магнитски“, плаши Борисов, Цацаров и Пеевски. Но те дори не си дават сметка колко повече трябва да са уплашени, категоричен е бившият правосъден министър Христо Иванов.

Давате ли си сметка какво се случва около Доналд Тръмп? Около 90 процента от екипа, с който той дойде на власт, вече е разчистен. Влизат сериозен брой генерали на вакантните места. Очевидно службите получават от Тръмп още по-голяма власт. И хората с тази власт вече гледат по друг начин на нас. Те пренастройват оптиката си за хората, които тук уж вършат държавни дейности, но всъщност са мафия. Вижте, Щатите гледат на днешните властимащи като едни лошо миришещи хора от периферията, които като се наложи свършват някаква работа, след което американците се отдръпват от тях, заради зловонието им. Сега нещата се променят и тепърва това ще се усеща в държавата, енигматично сподели Христо Иванов.