Шефът на съдиите Марк Бата е облагодетелстван от Домусчиев! Киро иска да печели всяка година по 14 млн. евро от футбол! Шокиращи разкрития от…

7 Dni Sofia08.09.2017
борислав михайлов кирил домусчиев

Константин Папазаов беше специален гост в студиото на Спорно за спорта с експертен анализ на мача между Левски и Лудогорец, който завърши 0:0. Треньор и управник на баскетболния Левски определи съдийството като вандализъм в полза „Лудогорец“.

Марк Бата е сериозно облагодетелстван от Кирил Домусчиев! Как си представяте такова величие да работи в България? Присъствието му в България доказва, че не му пука как ще свири“, категоричен беше Папазов и добави, че решенията на рефера Никола Попов са „слугинаж в полза на Лудогорец.

Тити Папазов не изневери на своя стил и беше до болка откровен, както в мнението си за БФС, така и в надеждата си „Левски“ да се завърне към славните си години.

„Спас Русев от първия ден, в който стана собственик на „Левски“, има амбицията да изправи отбора. В рамките на 10 месеца резултатите показват, че „Левски“ се възроди. Българският футбол беше спасен от робството, в което беше изпаднал. Но може ли някой да се разсъди на Кирил Домусчиев, че иска да прибира по 14 млн. евро чиста печалба от Шампионска лиге, да ме намрази, но това е истината“, каза Папазов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.