Митко Пайнера е съсипан, Галена го разкри: Прибирал й е по 400 000 лева всяка година

галена

Галена напълно е прекратила договорните си отношения с дългогодишните си продуценти от музикална компания „Пайнер”. Звездата на фолка от няколко месеца вече не е част от фирмата, потвърдиха нейни колеги. Макар че засега нито една от страните да не е обявила официално за разлъката помежду им, справка в каталога на фирмата показва, че гласовитата брюнетка вече не фигурира сред изпълнителите във фирмата.

Припомняме, че Галена е част от „Пайнер” от 2003 г., като през 2021 г. се заговори, че договорът й с фирмата е изтекъл и тя не иска да го подновява. В продължение на 2 години певицата все пак имаше договорни отношения с компанията, но сега е решила да не ги подновява.

Това означава, че занапред най-голямата звезда в бранша ще си спестява значителни суми всеки месец. „Пайнер” прибират 30% от хонорара й, който в момента е закован на 12 000 лева, тоест – по 3600 от всяко участие. Певицата има над 10 ангажимента месечно, което прави поне 36 бона, които ще спастря. Т.е. Митко Пайнера е изкарвмал от нея всяка година над 400 000 лева!