Само в 7DniSofia.bg

Лили Иванова уволни шофьора си за ЧНГ! Бясна му е, че си поиска…

лили-иванова-трон1

Лили Иванова е уволнила навръх Нова година шофьора си.

Причината била финансов спор между двамата. Персоналният превозвач на примата, който управлява луксозния й джип, получавал 2000 лева месечно, разкриват хора от близкото обкръжение на Лили. М

ъжът обаче преценил, че това не му е достатъчно, и поискал от естрадната легенда да увеличи възнаграждението му. Певицата обаче отказала и скоро след това уволнила шофьора си.

Най-приближеният до иконата на българската поп музика си остава нейният мениджър и „личен асистент“ Николай Недеков. 36-годишният левент организира най-големите изяви на живо на изпълнителката на „Ветрове“, включително и хитовия й концерт в Народния театър. Той разкрива, че „е наясно със завистта, която съпътства“ знаменитата му работодателка, пише „България Днес“.

„Виж какво, казала му Лили, когато постъпвал на работа при нея, сега, когато си толкова близо до мен, злобата и завистта, които ме съпътстват, наред с огромната обич на публиката ще се прехвърлят и към теб!“ Тогава не осъзнавах какво точно ми е казала, но сега вече го усещам. Това наистина е нейният живот – изпълнен с обич и омраза“, довери Недеков.

От колеги, допуснати до мезонета на примата на тузарската столична улица „Оборище“, пък става ясно, че „личният й асистент“ по Нова година е сменил и визията си. Младият приближен на Лили, който досега се движеше със сресана назад черна коса, си е пуснал бретон и се е изрусил. Те обаче не уточняват дали импресариото е взел това решение сам, или топпевицата също е имала пръст в промяната на прическата му и превръщането му в блондин.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории