Само в 7DniSofia.bg

Скандално поведение: Натали Трифонова побесня, Цънцарова разплакала…

1

Синоптичката и водеща на bTV Натали Трифонова заяви, че е разочарована от новата социална мрежа Threads, която се определя като „новия Фейсбук“.

Тя е позната като абсолютна магьосница на социалните мрежи, но този път нервите ѝ не са издържали на грубото отношение и на нивото на комуникация в новото творение на Марк Зукърбърг.

„Прекарах там точно първата седмица и после се отказах. Типично, нямаше как да не стане, побългарихме я тази платформа“, заяви Натали пред колегите си от „Тази сутрин“. Тя им изнесе кратка лекция за Threads, като обясни, че става въпрос за мрежа, подобна на Туитър (по настоящем Х), пише vihrogon.bg.

„Очаквах да имаш много по-лесна връзка със смислени хора, големи звезди, световни звезди. В момента в Threads се случва… Не, не мога да ги обясня в национален ефир“, заяви синоптичката на Златимир Йочев. Той пък призна, че покрай двете деца не му остава време и желание да поддържа и сегашните си профили в социалните мрежи.

„В тази платформа има предимно обиди и скандали. Колкото по-скандален си, толкова по-вървежен си“, обясни Натали Трифонова. Митко Тасев я допълни, че едно от модерните неща в новата мрежа е да се съберете няколко човека и да се обиждате помежду си.

„Ние с моите приятелки имахме едно любимо занимание, коя ще разплаче първа другите“, намеси се и Мария Цънцарова.

„В ТикТок пари дават за това, Мария!“, реагира веднага Натали Трифонова, като обясни, че става въпрос за т.нар. битки в тази социална мрежа.

„Волен Сидеров е звезда в ТикТок!“, обяви също така Трифонова. Тя заяви, че бившият политик се изявява много силно в тази мрежа и си заслужава да бъде поканен по тази тема в „Тази сутрин“.

„Не знам дали ще може да стане по това време“, коментира с усмивка Цънцарова. „И не знаем каква ще му е токсикологичната картина“, добави иронично спортният журналист Митко Тасев.