Шокираща новина за Ел Маестро! Този играч на ЦСКА няма да се върне за подготовката, лятото си тръгва

payimage-602328

Левият краен защитник на ЦСКА Брадли де Нойер със сигурност няма да се завърне на терена до средата на месец март. В момента той е в родината си Нидерландия, където продължава възстановяването си след операцията, която претърпя през лятото.

Както е известно, 26-годишният футболист скъса връзки на коляното в края на миналия сезон. Това сериозно промени и плановете на ръководните фактори на “Армията”, които подготвяха раздяла с него заради непрофесионалното му отношение и лоша дисциплина.

Договорът на Де Нойер с червените изтича след края на настоящата кампания и със сигурност няма да бъде подновен. В Борисовата градина вече сериозно търсят други опции за лявата част на отбраната, след като през есента там компромисно бяха ползвани Вион и Шакич, а младокът Сейни Санянг разочарова. Твърде вероятно е още през зимата ЦСКА да се подсили с краен бранител.

Брадли де Нойер няма да пътува за подготвителния лагер на армейците в Турция, а вместо това се очаква скоро да се завърне в България, където да продължи да преминава различни възстановителни процедури. Завръщането му в игра обаче ще е след поне два месеца./ “Тема спорт”


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории