Явор Бахаров към красавицата Рая: След 8 години заедно не говори за сватба, а раждай

1

Явор Бахаров и Рая Пеева нямат никакво намерение да се женят, разбра „България Днес“. Актьорската двойка е заедно близо от осем години. Живеят под един покрив в центъра на София, но не смятат да се вричат официално пред Бог, издават на вестника близки до лошото момче на родното кино и чаровната блондинка.

Братът на Захари Бахаров и бившата водеща в „Преди обед“ смятали брака за отживелица и демоде. Родителите на актьорите също не настоявали децата им да се бракосъчетаят. За тях най-важното било да са щастливи и да си помагат.

Явор отдавна навивал половинката си да си имат наследник. Рая обаче искала да се развие още в професията. И чак след това да мисли за по-голямо семейство.

„На мен все пак още ми е малко рано“, каза в едно от редките си интервюта Пеева преди повече от година. И добави: „Първо кариерата, после памперсите“.

В същото време Бахаров и Рая прекараха първите дни от новата година в Барселона. Двойката лети за Испания малко след настъпването на 2024 г. и прекарва в столицата на Каталуния първия за годината уикенд.

Актьорите обикалят през деня галерии. Следобедите прекарват на морския бряг, където гледат любимото си синьо море, а вечер се отдават на изискани ресторанти, похвали се в социалната мрежа блондинката Пеева.