Бивш лидер на СДС намекна: Божков остави пари за Левски на Наско Сираков, но той ги опука на комар!?

7 Dni Sofia09.01.2024
payimage-593859

Отначало ще ви се стори глупаво, но накрая ще придобие смисъл 😊

Един богат човек тръгвал на път за дълго, не планирал да се връща. На врата му позвънил кварталния гамен, но си имал своя чар и “силни години”, познавали се. Помислил богатия човек и казал на гамена:
– Този апартамент на теб ще го оставя. Има някакви сметки за ток, но ще намериш пари по шкафовете да ги платиш. После, всичко си е от теб, с такъв хубав апартамент все ще се оправиш.

Гаменът извикап приятел да му направи ремонта. Сложил му най-хубава бяла техника за без пари, всичко санирал и измазал, апартаментът станал супер!

Гаменът обаче си е гамен. Проиграл парите на покер, скарал се с приятеля си майстор. Разделили се и вече не се чували. Гаменът направил две три партита с приятели, позабавлявал се година две. И парите пак свършили. Сега продава бялата техника, което му е единствения приход и с това цялата история с апартамента ще приключи скоро. Пак като преди, от пороци.

Като прочетохте това, вече знаете всичко за историята на Васил Божков, Наско Сираков и Мъри Стоилов…

П.С. Забравих да спомена, че на гамена жена му била малко луда, което допълнително го комплексирало и той затъвал в пороци. Е, спомемавам го.
Край на историята.

От профила във фейсбук на бившия лидер на СДС Борис Марков