Скандал: Галена натирена от Митко Пайнера?

галена

Оказа се, че Галена е аут от календара на „Пайнер“ за 2024 г. След отменянето на наградата за певица на годината е изключително престижно изпълнителките да се снимат в него. Смята се за голямо постижение.

Смядовската певица не е намерила място в нито един от месеците от януари до декември. В миналите издания беше на челни позиции, но този път е изхвърчала. Феновете са в шок и се чудят дали ще продължи да работи с Пайнер. Това едва ли има толкова голямо значение за нея. Където и да е, тя вече си е изградила име в бранша.

За разположението на певиците по месеци има битка. Борбата е коя ще е лице на месец януари, като тази година битката спечели Преслава, която миналата година бе слагана в летните месеци. Другата топ позиция е август, като тази година ще гледаме Теди Александрова. Това е за топ имена в бранша, а явно блондинката си е спечелила доверието на Митко Димитров.

Силно впечатление тази година прави, че по страниците на календара няма скандални голотии. Всички певици са облечени доста стилно – с дълги рокли и дори панталони. Единствените изключения са Биляниш, която показва гол гръб и Ариа, която набляга на задните си части.