Стойчо бесен по БНТ: Знам защо не ме поканиха на „Армията“ за последния мач! Не могат да ме изтрият

стойчо младенов

Оперативният директор на ЦСКА 1948 – Стойчо Младенов, направи обзор на 2023 г. за тима от Бистрица. Младенов сподели, че се надявам предстоящия Извънреден конгрес на БФС да бъде проведен честно.

Имахме предпоставка да подобрим отбора, да вдигнем нивото, да прибавим класата и затова малко има разочарование, от това което очаквахме да подобрим, не успяхме на 100 процента, и това допринесе за загубата на 7-8 точки в шампионата„, каза Стойчо Младенов пред БНТ.

Искам да видя отбора да играе с повече агресия, да демонстрират по-голям глад за победи, и това да бъде успешно на терена, всеки един мач и резултат е важен за тим, който си е поставил високи цели.Иска ми се един честен Конгрес. Футболните клубове да изберат най-подходящия вариант. Трябва да се променят някои неща около организацията на конгреса. Да бъде направена от независима комисия, да се върнат някои неща от старото време, когато всеки един професионален клуб имаше право на три гласа, а аматьорските на един„, обясни Младенов.

Младенов говори и по темата със ст. „Българска армия“ и защо не е бил поканен:

Като футболист и треньор, там започнах и там завърших. Успехите, които постигнах на този стадион, не могат да избледнеят в моето съзнание, след това борбите с феновете от Сектор „Г“. Целенасочено не бях поканен на последния мач на „Армията“. Това беше организирано от определени хора, които са много малко като бройка, за да бъда засегнат. Аз знам отношението на феновете, така че това не ме притеснява. Да, искаше ми се да бъде по друг начин, но не можем да бъдем ние хората, които да диктуваме всички събития там„, добави Младенов.