Само в 7DniSofia.bg

От страх от свекъра: Снахата на Ахмед Доган оттегли спешно молбата си за развод

1

Снахата на Ахмед Доган и синът му Демир са заровили томахавките навръх празниците, пише „Ретро“.

Красивата Памела е оттеглила молбата си за развод и отново се е върнала при своя съпруг. Тя се похвали, че семейната идилия е възстановена, като публикува коледна снимка с любимия си и двете им деца – Адмир и Ноел.

Припомняме, че преди няма и два месеца бившата гимнастичка шокира с новината, че е поискала развод от Демир Доган. Причината, която Памела оповести, е, че той се обадил по погрешка на любовницата си в нейно присъствие. Впоследствие тя публикува в социалните мрежи и съобщения, които е получавала от различни свои познати през годините, които твърдят, че съпругът й имал паралелни отношения с други жени. Афектираната и побесняла Памела затри всички техни снимки и дни наред не спираше да сипе обиди по адрес на бащата на децата си, твърдейки, че връщане назад няма.

И преди двамата са се разделяли, а скандалите им ставаха медийно достояние заради лошия навик на хубавицата да споделя твърде много пикантерии от личния им живот в социалните мрежи, но предходните разлъки бяха по-краткотрайни. Очевидно и този път Демир е намерил начин да се реваншира пред съпругата си и двамата отново живеят под един покрив заедно с двете им дечица.

Красавицата, която е дъщеря на един от най-известните и заможни футболни мениджъри у нас – Николай Жейнов, започна любовната си история със сина на Ахмед Доган преди повече от 5 години. Те станаха родители на първороден син през 2018 г., който носи името Адмир и е кръстен на своя дядо Ахмед Доган. През пролетта на 2021 г. се сдобиха и с дъщеричка, която кръстиха Ноел.

Демир и Памела се взеха официално на 10.10.2020 г. на пищна сватба в София, където си казаха заветното „да“. Преди да се ожени и да стане баща на две деца, Демир дълги години бе сгоден за синоптичката Гергана Малкоданска. Той е имал авантюри с мнозина родни красавици, но единствено бившата гимнастичка Памела успя да го отведе до олтара.