Домусчиев ли го нареди!? Лудогорец поиска ЦСКА да започне сезона без публика…

лудогорец - цска

От Лудогорец излязоха с отворено писмо към Дисциплинарната комисия на Българския футболен съюз и временно изпълняващия длъжността президент на централата Михаил Касабов.

Разградчани са крайно недоволни от санкцияте, която ЦСКА понесе след двубоя между двата отбора преди десетина дни.

Ето какво написаха от Разград:

„До Дисциплинарната комисия

към БФС, гр. София

До ВрИД президент на БФС Михаил Касабов

ОТВОРЕНО ПИСМО от ПФК Лудогорец

Уважаеми Господа,

С настоящото писмо бихме искали да изразим нашето възмущение от наложените санкции на ЦСКА-София след мача, проведен на стадион „Българска Армия“ на 09.12.2023 г., който се игра при липса на всякаква организация, с предпоставки за сериозни инциденти. Бихме оприличили наказанието като погалване по главата на хулиганите, които обстрелваха щаба и играчите ни с бомбички, ракети и всякакъв вид предмети, опасни за здравето на хората. И това е рецидив на този стадион, където на едно от предните ни гостувания лекарят на Лудогорец бе ранен от бомбичка, а наш футболист едва не оглуша отново след удар с бомбичка.

Ние също бяхме впечатлени от хореографията и атмосферата по трибуните, с изключение на всички останали действия, застрашаващи живота на хората. Снимката с фен, атакуващ с лопата, обиколи световните агенции и сме сигурни, че цял свят ни се смее на „обноските“.

Поне от кумова срама можеше да има затваряне на някои от секторите на националния стадион за домакинството им срещу Ботев (Враца).


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории