Наско и Милото от ПалмсБет напълниха гащите! Обявиха им срок: 20.12., 10,30 часа

kdiuf ir,dufl

Напрегната обстановка е на път да предизвика поканата от страна на мажоритарния собственик на „Левски“ Наско Сираков към НКП и сдружението „Левски на левскарите“ за среща на „Герена“ в сряда. От „Герена“ помолиха фенските организации да излъчат по трима представители.

В отговор от „Левски на левскарите“ написаха:

„Скъпи левскари, в отговор на поканата от страна на ръководството на ПФК „ЛевскиИ за среща с представители на Сдружение „Левски на Левскарите“, заявяваме следното:

В нашето предложение за среща ясно заявихме, че държим срещата да бъде отворена за всички левскари, както и за представители на медиите. Темата за състоянието на клуба и бъдещото му развитие е прекалено важна за половин България, така че е редно да има възможност най-голям брой хора да чуят от първа ръка позициите на ръководството и да зададат свободно своите въпроси, а медиите – да отразят срещата на живо.

Ето защо, каним всички желаещи привърженици на клуба и журналисти да заповядат на „Герена“ в предложения от мажоритарния собственик ден и час – сряда, 20ти декември, 10:30 часа.
Заявяваме, че срещата няма да започне докато всички присъстващи фенове и медии не бъдат допуснати до нея“, написаха от сдружението.“

Миналия понеделник от фенската организация поискаха официално Сираков да им прехвърли акциите си. Той държи 86,6 процента от „синия“ пакет.

От сдружението смятат, че Сираков е във финансова зависимост от компанията „Палмс Бет“, която е спонсор на клуба и това пречи на развитието на „Левски“.

След това „Левски на левскарите“ придоби 10-те процента акции на тръст „Синя България“.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории