Ивайло Мирчев с диагноза от психиатър – отгледан в безлюбие, затова мрази истински и руши с удоволствие

7 Dni Sofia15.12.2023
иво мирчев

Топ психиатърът д-р Цветеслава Гълъбова, директор на психиатрична болница „Свети Иван Рилски“, постави диагноза на корпулентния жълтопаветник с червен корен Ивайло Мирчев. Депутатът от розовата коалиция ПП-ДБ е сред най-щастливите хора на планетата от нарязването на Паметника на Съветската армия и залива своя фейсбук със снимки и видеа от разрушаването.

За да е пълен резилът видният демократ Ивайло Мирчев съвсем резонно крие комунистически корен.

Преди време „Галерия” разкри, че Николай Мирчев е бивш първи секретар на БКП в община Крушари, Добричко. Таткото на днешния пепе-дебеец редовно се изявявал на партийни конференции и конгреси, на които неговите другари – комунисти чертаели пътищата и приемали стратегиите за развитието на страната в духа на плановото стопанство и сътрудничеството със СССР и останалите страни от Съвета за икономическа взаимопомощ.

Д-р Цветеслава Гълъбова

Ето каква диагноза постави на комунистическия наследник д-р Гълъбова, в чиято експертиза нямаме повод да се съмняваме:

 „Ивайло Мирчев, наистина ли изпитвате удоволствието, което демонстрирате със снимките на вандалския акт?

Поредният пост на щастливия демократ с червено родословие

Ако е така, имате сериозен емоционално-интелектуален проблем и той се нарича психотравма в детството – сигурно сте отгледан в безлюбие и затова можете само да мразите истински и от сърце и да рушите с удоволствие. Това е жалко, много жалко.

А Вашата формация кресливо се “бори” за толерантност към различното мнение….но ако съвпада с вашето”, с което буквално закопа одиозния депутатин.